| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
гогата Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 1:35 pm Заглавие: |
|
|
| мегито написа: |
В Италия колите са най евтини защото се купуват от морги.А що се отнася до Германия не винаги са по скъпи , но нивото на колите е космически години над тези от Италия. |
Това е точно така. Но както в Италия така и в Германия има неподдържани коли. Имам много близки наблюдения за качеството на колите внесени от двете страни и мога да кажа следното:
90% от колите внесени от Италия минават през сервизи за различни проблеми / най често двигател/ в първата година от вноса си
Процента при колите внос от Германия или Австрия е под 10%
Не е тайна , че колите от Италия ги пазаруват на едро от морги и ги докарват с автовози , позакърпват ги и ги продават. Докато кола от Германия не можеш да си купиш / изнесеш / ако няма валиден технически преглед |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Hm Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 21, 2006 1:54 pm Заглавие: |
|
|
[quote="гогата"] | мегито написа: |
кола от Германия не можеш да си купиш / изнесеш / ако няма валиден технически преглед |
Можеш да купиш, ако я изнесеш с автовоз. Но TÜV прегледите в Германия са наистина жестоки. Един приятел го върнаха, защото металните накрайници на маркучите на спирачките бяха ръждясали. Но незнам дали турците нямат начин да получават TÜV без толкова главоболия. |
|
|
 |
RAT Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 9:50 pm Заглавие: Za mobile.de |
|
|
Kolite objaveni v mobile.de sa otnositelno po skapi ot tezi v mobile.bg.Tova zavisi ot kolata kojato iskate da zakupite.
Naprimer AUDI A4 tdi 2002-2005 godina moje da se nameri s okolo
50% po evtino ot objaveni prodajhi ceni na takav model v BG.
V BG takav avtomobil pod 30000 leva ne se prodava. |
|
|
 |
Krasi
|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 6:44 pm Заглавие: |
|
|
| 15 години внасям автомобили и от Германия и от Италия и от Австрия. Никога не съм пазарувал коли от морги. Във всички държави има и поддържани и неподдържани. От Италия купувам колите само от магазините за нови коли и вземам колите които клиенти закупили нови коли са оставили. Почти винаги са в перфиктно състояние с изключение на някоя драскотина. Докато от Германия колите са толкова изгнили че не можеш да им познаеш цвета |
|
|
 |
korki
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 3:27 pm Заглавие: ... |
|
|
А пък аз ще ви дам друг пример и то за Австрия.Купихме си от Австрия кола и то СЕАТ КОРДОБА 1.9 ТУРБО ДИЗЕЛ и то на много добра цена ,колата е супер без никакви забележки така че където и да идеш за кола е до късмет  |
|
|
 |
tin
|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 3:20 am Заглавие: |
|
|
| vasko написа: |
Nedeite da trugvate s misulta "tam koli mnogo vse ste si nameria"
|
мда аз живея в германия аман от араби и турци прекупвачи бе ... и си купих кола от горубяне по ефтино от тука.
Поляците така дигнаха цените че нямам думи направо ...хубаво че я има италия  |
|
|
 |
|