| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
korki
|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 2:08 pm Заглавие: Коли от Австрия |
|
|
Искам да попитам какво ви е мнението за колите от Австрия.Цената им каква е,смисъл къде е по евтино в Австрия или Германия.Ако някой има представа За РЕНО КЛИО от 1992г. и 1993 г. каква му е цената в Австрия и каква е в Германия.Благодаря ви предварително.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
korki
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 4:08 pm Заглавие: .. |
|
|
Е никой ли не знае в този форум за колите от Австрия или Германия,Бях пуснала тема но никой не отговаря..  |
|
|
 |
marano
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 9:19 pm Заглавие: |
|
|
| kupi si go ot bg 6te ti doide po evtino povqrvai |
|
|
 |
korki
|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 9:33 am Заглавие: re |
|
|
Там е работата,че от България са много скъпи,оня ден ходихме и гледахме едно Рено клио и нямам думи за него,собственика първо каза че е в идеално състояние всичко по колата,и като отидохме да я видим и съпруга ми да я пробва,остави че тръгнала ръжа по нея предница разбита,изспуска компресия двигател шуми и т.н.От България да купуиш кола на добри пари и в идеално състояние е почти не възможо,до сега колко сме гледали резултатите отрицателни.Благодаря все пак за отговора  |
|
|
 |
marano
|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 1:27 pm Заглавие: |
|
|
emi kato hodi6 na gorublqne taka e ,no tva reno mislq mejdu 400-600 evro moje da go nameri6,no ako 6te hodi6 do germania dai nqkoi lev otgore vzemi si ne6to po novo nqma smisal za takava 6taiga da se razhojda6 do tam,pak i tam edva li 6te e v idealno sastoqnie  |
|
|
 |
korki
|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 5:36 pm Заглавие: |
|
|
Много мислиш тогава Това си е твое мнение че реното е щайга,въпрос на вкус!и не съм ходила на никакво ГОРУБЛЯНЕ.Аз питах някой който има представа за колите,но явно това не си ти!!Същото така РЕНО КЛИО не е стара кола,ако си в час можеш да погледнеш тук таме  |
|
|
 |
Krasi
|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 3:43 pm Заглавие: |
|
|
| Не знам какво очаквате от 13-14 годишен автомобил каран в Австрия или Германия. От препаратите за почистване на сняг всички са ръждиви защо не пробвате с някой внесен от Италия. И при всички случаи ще ви излезе по евтино да го купите от тук. Има много неща около оформянето на документите и като нищо ще "изядете дървото" :) ако се опитате да си го внесете сами. А и автотърговците имат редовни контакти с продавачи и пазаруват на доста по-ниски цени от вас |
|
|
 |
korki
|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 6:30 pm Заглавие: ...И |
|
|
| Може и да си прав(а),но от България кола НЕ.От Италия също няма да вземем. |
|