|
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ilian65
|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 9:13 am Заглавие: Ako se vnese avtomobil s italianski reg. nomera, a ne tranzi |
|
|
Zdravejte,
Imam namerenie da pytuvam s cel pokupka na avtomobil na imeto na majka mi, koqto e invalid. 6te otida v Italy, za6toto tam imam priqteli i te 6te mi pomognata za pokupkata. Te samite mi predlojiha da ne zakupivam tranzitni nomera, a da go zapi6em na negovo ime i da mi dadat pylnomo6tno i da iznesa avtomobila s italianski normalni registracionni nomera. Taka 6tqlo da izleze po-evtino.
Vyprosa mi e dali bih imal vyob6te nqkakvi problemi s grani4nite vlasti i vtoriq vypros e kak 6te se vnese na imeto na majka mi prez na6ata mitnica?
Drugiq vypros mi e otnosno deklariraneto na valutata-kolko e minimalniq i maksimalniq razmer, kojto moga da deklariram pri napuskaneto na Bulgariq i vlizaneto mi v Italy.
A i o6te edin vypros-dali 6te imam problem s grani4nite vlasti, ako sym si kupil ednoposo4en bilet. Ot turoperatorite mi kazaha, 4e sy6testvuva veroqtnost da ne me pusnat v Italy.
ilian65@abv.bg
Blagodarq predvaritelno za otgovora. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
marano
|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 2:55 pm Заглавие: |
|
|
| parvo ako nqma6 pokana po dobre ne tragvai s avtobus koito minava prez slovenia nqma6 6ans,vtoro znae6 li kolko struva prehvarlqneto na avtomobil v italia do 60kw e 350evro ot tam nagore stiga do 500 zavisi posle ot kw,smetni si i patnite i 6te ti doide razhod blizo 700 evro,ako si gotov da gi plati6 nqma6 problem moje i s it.nomera da se pribere6,no posle trqbva da gi prati6 po po6tata zaedno s dokumentite za da se ot4islqt taka 4e prigotvi o6te okolo 80 evro,trqbva ti zastrahovka koqto e nai malko 50 evro(samo za italia)ina4e zelena karta,posle ti trqbva palnomo6tno ot maika ti za vnosa,a za prehvarlqneto v italia mislq 4e trqbva da go legalizira6 na italianski,izob6to ima6 dosta razhodi taka 4e si napravi dobre smetkata dali 6te ti e izgodno. uspeh! |
|
|
 |
ilian65
|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 1:30 am Заглавие: |
|
|
| A kakvo predlaga6? Kak e naj-dobre da napravq? |
|
|
 |
marano
|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 3:30 am Заглавие: |
|
|
| predlagam ti da si q kupi6 ot Bg ima dosta izgodni predlojenia,taka kakto misli6 ti dosta 6te ti e trudno,i na kraq 6te ti izlezne po skapo,parvo legalizirai si palnomo6tnoto ot maika ti na italianski za6toto nikoi notarius v italia nqma da ti napravi akt za prodajba,da ti kaja kak stava kakto si misli6 da pravi6 ti,parvo prehvarlqne na imeto na tvoiq poznat kola 66kw 400 evro 4akane 1 sedmica,posle akt za prodajba ot tvoq priqtel na teb o6te edna sedmica i 60 evro,otpisvane posle na nomerata(trqbva da gi prati6 po po6tata ne vklu4vam razhoda) struva o6te 60,zelena karta mislq 4e e 130evro,patni okolo 200 evro e smqtai gi,tranzitni nomera izliza malko po evtino no tam nqma6 6ans tva ne e germania,otdelno 6tom i tvoq priqtel ne e v 4as s kolite,kato vidi6 cenite v avtoka6tite edva li 6te si kupi6 ne6to,ne se zablujdavaite 4e kolite v italia sa evtini,prodavat evtini koli mnogo malko avtoka6ti koito obiknoveno sa tolkova zabutani 4e e nevazmojno da se namerqt za sedmici,ako vse pak si re6il predlagam ti da q dokara6 s avtovoz,kato otpi6e6 nomerata o6te v italia,da q kupi6 ot avtoka6ta bez akt za prodajba,iziskai samo faktura i nosi pasporta na maika ti.tova e uspeh |
|
|
 |
|
 |
Форуми
-> Архив |
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
| Страница 1 от 1 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|