| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Вносител Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 1:00 pm Заглавие: Облекчено ли е облекченото деклариране |
|
|
Някой може ли да обясни какъв е ефекта от нововъведеното облекчено деклариране и в какво точно се изразява то. На мен ми се струва, че това което направиха господа управниците е "усложнено облекчено деклариране"
Поздрави на всички |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Flaneghan
Регистриран на: 01 Юли 2004 Мнения: 256 Местожителство: тук на всички напук
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:43 pm Заглавие: |
|
|
| За да има ефект дадено нещо то първо трябва да се практикува .Има ли въобще някъде процедура по "облекчено " деклариране реално работеща ??? Аз лично не съм чувал ,но ако греша поправи ме .имах възможност да видя проект на концепция за "облекчено" деклариране още през април .Следва да ти кажа че нещо по-сложно и замотано не съм виждал през живота си .Внимателно четейки концепцията ...всъщност осъзнах че "облекченото" деклариране е "затруднено " деклариране .А някъде по белият свят се работи основно с такъв тип деклариране ...но не и на тези географски ширини |
|
|
 |
The Moon
Регистриран на: 05 Май 2006 Мнения: 23 Местожителство: Дълбоката Провинция
|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 7:07 pm Заглавие: |
|
|
В сайта на Агенция Митници има разни подробни указания за облекченото деклариране. И щом са го нарекли така, значи има някакъв смисъл......  _________________ Всичко е възможно. |
|
|
 |
|