|
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 12:44 pm Заглавие: БЯЛ СПИСЪК на митническите учреждения |
|
|
Включете се в попълването на "белия списък" на митническите учреждения в страната! Ако сте доволни от обслужването, от бързината на работа, от компетенциите на митническите служители в конкретно митническо учреждение, споделете това с всички във форума. Може да давате примери за коретна работа, етично поведение и професионализъм на конкретни митнически служители.
Нека най-добрите получат тази морална награда!
Поздрави
Site Admin |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ALF

|
Пуснато на: Нед Юни 18, 2006 10:57 am Заглавие: |
|
|
Стига бе... никой ли не заслужава похвала.. Ей на това му се вика Българска митническа администрация. Ало Агенцията - похвалете се поне нещо сами де  _________________ Майтап бу Уили... |
|
|
 |
Antytrust
|
Пуснато на: Пон Окт 21, 2013 9:11 pm Заглавие: |
|
|
Нека да бъда първи.
Получих в петък заветната бяла бележка, че имам пратка на Митницата в София, на улица Веслец. Помислих си ,"КОШМАР! Замина ми денят". Досега бях слушал само истории, четох доста в интернет и мнението ми се затвърждаваше - много време, митнически декларации, нелюбезни служители. Разпечатах си транзакцията от Пейпал и зачаках понеделник-а да си получа пратката. Днес в 8:30 бях пред гише 13. Първи. От тук мнението ми за институцията митница ми се преобърна с главата надолу.
Изчаках служителката да си запали компютъра, отвори вратата на гишето и усмиханто ми каза "Добро утро, за пратка ли сте?". Подадох и бележката, обработи и нещо, след което ме прати в съседното 12-то гише.
Зачах отпред, и след 5 минути дойде симпатична митничарка, отвори ми и попита "Ама работим ли вече?" .. Тук изтръпнах, мислейки си , че като първи клиент за деня и толкова раннобуден ще им разваля сутрешното кафе и ще ме мотат по гишетата за спорта. Да, ама НЕ! Митничарката ме попита какво чакам, каза ми че трявба да предоставя разпечатка, и се усмихна, когато и казах че съм се подготвил. Попълни някакви документи, удари печати и усмихната ме върна на 13-то гише. До тук - 10 минути.
На 13-то гише си платих чинно ДДС-то и незнайно още за какво 2-3 лева , след което усмихнатата служителка ме изпрати да си взема пратката. Невярващ застанах и зачаках пред гишето за издаване на пратки. Тук чаках най-дълго, тъй като момчето, коеот беше преди мен на опашката си разпознаваше пратка (може би очакваше много неща и незнае кое е дошло). След известно време се разписах и си тръгнах доволен и усмихнат от обслужването и тази прословута услуга - обслужване на едно гише. Определено ми върна доверието към митниците, и мисля, че подобни усмихнати служители заслужават адмирации и поущрения.
Като финал - цялата процедура отне точно 19 минути. Никакво мотане, никакви неприятности, усмихнати в понеделник 8:30 часа служители. Браво!
Ваш доволен клиент:
Велчо Бонев |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|