Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Един конкретен пример за внос от Германия

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
yavor_kr

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 16, 2006 12:10 am    Заглавие: Един конкретен пример за внос от Германия Отговорете с цитат

Аз съм тъп, но млад и упорит човек. 5 години бачкам и събирам за да си купя БМВ 520 /150 конски сили/. Решил съм точно какво искам, въпроса е как да го постигна. Харесал съм си разни в mobile.de и мисля да си поръчам да ми доставят с автовоз или да отскоча до Германия да си я взема сам, имам роднини там.
Ето какво искам - има цена и детаили за година на производство и т.н. Ето нещо примерно:

http://mobile.de/SIDXi-dOUE2E40WUqqg8Ydu6g-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1145141528A2LsearchPublicD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A9%82c-t-vCaMiMkMoPRQuRDSeUnVb_X_Y_x_yaCetgeprrdsO~BSRA6D1100B17D3500C24vH30000000BGND1996CPKWA0HinPublicA2A0D2000A0NKlimatisierungFBenzinNSchaltgetriebeH20000000D1993A0/cgi-bin/da.pl?sr_qual=GN&top=1&sprache=2&bereich=pkw&id=11111111194836752&

На въпроси ама защо точно такова, такъв модел и коментари ти си луд, няма смисъл и т.н. няма да обръщам внимание. Въпросът ми е много конкретен и бих се радвал ако срещна разбиране и помощ в този професионален форум.

Взимаики предвид спецификациите на колата, цената й и изискванията на БГ Закона, кажете ми в крайна сметка колко ще ми излезе всичко. Т.е. С колко ще се оръся в крайна сметка за да мога спокойно да си карам колата в БГ. Прост въпрос, но изискващ не толкова прост отговор. Разчитам на професионалното мнение на форумците Very Happy

Няма да се обидя ако отгворите Ви са доста изчерпателни Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vasko

Местожителство: avstria

МнениеПуснато на: Нед Апр 16, 2006 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kolata ti e 4000 leva DDS ti e 2791 (s Evro 1) priblizitelno 1000 ti e dokarvaneto i 300 za registracia i eventualno niakakvi uskupiavania imam predvid Evro sertifikat ili transport i se poluchava 8091 leva i triabva da si smetnesh zastrahovkata
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
yavor_kr

МнениеПуснато на: Нед Апр 16, 2006 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vasko написа:
kolata ti e 4000 leva DDS ti e 2791 (s Evro 1) priblizitelno 1000 ti e dokarvaneto i 300 za registracia i eventualno niakakvi uskupiavania imam predvid Evro sertifikat ili transport i se poluchava 8091 leva i triabva da si smetnesh zastrahovkata

Евалата, пич! Exclamation Благодаря за светкавичния отговор.
Върнете се в началото
sonar

МнениеПуснато на: Пон Апр 17, 2006 10:17 pm    Заглавие: Разлика в митническите калкулатори Отговорете с цитат

Има разлика между този в mobile.bg и Auto.Mitnica.com с около 20% и защо ми се струва единия остарял?
Върнете се в началото
yavor_kr

МнениеПуснато на: Вто Апр 18, 2006 7:45 pm    Заглавие: Re: Разлика в митническите калкулатори Отговорете с цитат

sonar написа:
Има разлика между този в mobile.bg и Auto.Mitnica.com с около 20% и защо ми се струва единия остарял?

Za koe stava duma? Shocked
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети