svetlana
|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2011 10:41 pm Заглавие: обслужване на митнически служители |
|
|
| искам да споделя с вас едни мои перипетии, с които ми се налага да сблъсквам всеки месец за съжаление. Имаме склад за строителни материали, и от скоро започнахме да продаваме и въглища. разбрахме, че трябва да подаваме и акцизна декларация за това, тъй като не знаехме към кого да се обърнем да ни обясни какво е това "Акцизна декларация" и как се попълва, отидохме до бюрото на митниците и решихме да питаме, да ни насочат поне малко.....УВИ, отговорът беше-"Ние не сме информация!". Добре бе да му се не види, аз от къде да знам как се попълва това ЧУДО., НЕ СТЕ ЛИ ВИЕ КОИТО ТРЯБВА ДА НИ ОБЯСНИТЕ? наложи се да ходим за обяснение при едни счетоводители, тъй като нашата твърдо отказа да се занимава. събрахме някаква горе долу информация и започнахме да подаваме всеки месец декларация. Първия път като ни я приеха без никакви възражения си казахме "бреееей ние сме били добри". след близо година подаване на декларации отиваме ние за поредната и някаква госпожа вътре в стаята (досега не я бяхме виждали) ни погледна снизходително и ни каза "ама моля ви се каква е тая декларация, не мога д ая приема?".............а сега де..........аз питам защо....тя ми отвръща че е грешна, питам кое е грешно, тя ми казва че не може да ми отдели от времето си да ми обяснява кое е грешно.....!!!!е добре де аз от къде да знам кое като до сега една година всичко е било УЖ нормално....тя ме пита къде ни е дневникът? Кой дневник питам аз отново?....тук последва един смях от нейна страна едно чудооо....ако ние не сме знаели какъв дневник тя не можела да ни помогне.....аз я питам да ми обясни как до сега една година никой не ми е искал дневник и какъв е тоя дневник изобщо, а тя отново ми каза че не може да ми обяснява там не били ИНФОРМАЦИЯ. еее питам ви аджаба, как така в сайта на агенция митници пише че служителят е длъжен да даде всякаква административна помощ за подпомагане работата на хората, а тези там в това бюро не искат по никакъв начин да ми обясняват НИИИЩООООО. От къде трябва да получа информация за нещо ако не от самото място където подавам документи. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ СЪС СЪВЕТ КАК ДА СЕ СПРАВЯ С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕТО НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ТАМ. ПРОБЛЕМЪТ МИ Е ПРОСТ - НЕ ЗНАМ КАКВИ ТОЧНО ДОКУМЕНТИ СЕ ПОДАВАТ И НЯМА КОЙ ДА МИ ОБЯСНИ.....БЛАГОДАРЯ И ДАНО НЕ СЪМ ВИ ОТЕГЧИЛА |
|