Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Връщане на митнически декларации

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
maximiliana

Местожителство: Севлиево

МнениеПуснато на: Пет Дек 21, 2007 11:30 am    Заглавие: Връщане на митнически декларации Отговорете с цитат

Здравейте колеги,
Знам, че вече не се връщат митническите декларации при осъществяване на износ от граничния пункт, а се пише някаква молба до регионалната митница ... та въпроса ми е за тази молба. Какъв трябва да е текста? Трябва ли да се позовем на някакъв закон или регламент като си ги искаме?!? И те заверка ли ще ни направят или какво?!
Много моля, който има някакво инфо да ми даде съвет, че ми е спешно!

Благодаря и Весела коледа на всички!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Flaneghan

Местожителство: тук на всички напук

МнениеПуснато на: Нед Яну 13, 2008 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

С въведената през лятото Система за Контрол на Износа (СКИ) наистина отпадна изпращането на на ЕАД от изходният граничен пункт .
Привършването на износа се прави в отправното митническо учреждение .Има определени служители ,които след като проверят дали съответната износна операция по нейното MRN е привършила в информационната система Ви правят заверена разпечатка .Чак пък молба едва ли е необходима ...може и като съвет е добре да знаете MRN на Вашите износни операции за да помогнете на колегите в търсенето им .
Извинявам се за закъснелият отговор .Успешна и спорна нова 2008 .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети