Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ЧЕРЕН СПИСЪК на митническите учреждения

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Какво е мнението Ви за...
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
admin
Site Admin

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 30, 2006 12:49 pm    Заглавие: ЧЕРЕН СПИСЪК на митническите учреждения Отговорете с цитат

Вкрючете се в попълването на черния списък на митническите учреждения в страната! Ако сте недоволни от работата и професионализма на служителите в дадено митническо учреждение, споделете това с всички във форума. По този начин бихме могли да накараме поне част от тези хора да се замислят за мястото си в системата на митническата администрация и най-вече върху това, че с конкретните си действия/бездействия не й помагат да достигне високите норми, налагани от ЕС.

Поздрави
Site Admin
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ALF

МнениеПуснато на: Пон Юни 05, 2006 1:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много интересно нещо са това митничарите, понякога така им се иска да те изклатят, че се чудят и те самите кво да те питат и кво да ти искат. Обаче много се кефя, когато някой от тях така се заплете в собствената си мрежа и почне да ръси глупости... За какво става дума ли... ами имах следния "казус" при една добре изглеждаща г-жа/митничарка. Понеже не можеше да си представи, че ще ме пусне ей така, реши да ми иска фактура за транспорт при положение, че условията на доставка бяха CIF. Довода и беше, че все пак транспорта е платен (от някого някъде) и трябва да се знае колко е... защо обаче - и тя не знаеше. Та се наложи да се обясняваме какво значи INCOTERMS и как се образува митническата стойност на внасяните в страната стоки... Не че знам повече от нея, но... определено тя май и не беше чувала за тия неща. Дойде началника и тихичко май и изнесе една кратка лекция, след което без да ме поглежда (с надежда, че няма да се чете дискетата обаче Wink ) ми обработи пратака за 5 мин. Та въпросното митническо учреждение се намира в София, Скорпион Шипинг и му слагам оценка 3+ по шестобалната. Сполай и на тая администрация с таквизи умници...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zora

МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2008 1:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

МБТК Европа - повече от уникални са там, повечее Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Какво е мнението Ви за... Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети